Montevideo vidimo se 3 epizoda za gledanje. Montevideo, vidimo se (2014) 2019-01-27

Montevideo vidimo se 3 epizoda za gledanje Rating: 9,2/10 1611 reviews

Montevideo, vidimo se! • Epizoda serije • TvProfil

montevideo vidimo se 3 epizoda za gledanje

Serija ima 3 sezone, Montevideo, Bog te video, Na putu za Montevideo i Montevideo, vidimo se! Uloge i u ovom delu, između ostalih imaju Miloš Biković,Petar Strugar, Viktor Savić, a kao specijalni gost pojavljuje se Armand Asante. . Upravo utakmica sa Urugvajom, prema rečima reditelja Dragana Bjelogrlića, biće poput filma u filmu. Nakon trotjednog putovanja do Južne Amerike, nogometna priča nastavlja se u glavnom gradu Urugvaja, u koji stiže prva nacionalna momčad Kraljevine Jugoslavije, tim jedne male balkanske zemlje kojoj nitko ne daje šanse za uspjeh, pogotovo kada za prvog protivnika dobije reprezentaciju Brazila. Predvođeni čvrstim entuzijazmom, vizijom i idejom zajedništva, Tirke, Moša, Milutinac, Jakša i ostali momci iz tima, zahvaljujući svom talentu, mladosti i istrajnosti, ulaze na velika vrata sportske scene. Miloš Biković kao Aleksandar Tirnanić Tirke i Petar Strugar kao Moše Marjanović predvode poznatu skupinu glumaca koje smo upoznali u prošlim sezonama 'Monteveidea', no tu su i svjetska zvijezda Armand Assante kao Hotchkins, Viktor Savić kao Milutinac, Andrija Kuzmanović kao Jakša, Ivica Zekić kao Ivica Bek, Predrag Vasić te poznati Branko Đurić kao Paco i Slaven Rimac, u ovaj hvaljenoj sportskoj drami te vjerojatno najboljem nogometnom serijalu ikada snimljenom u regiji. Na prvenstvu je sudjelovalo trinaest momčadi - četiri iz Europe, od kojih je jedna bila Jugoslavija, te devet iz Južne i Sjeverne Amerike.

Next

Montevideo, vidimo se! (2014) online sa prevodom

montevideo vidimo se 3 epizoda za gledanje

Ukoliko smatrate da su povređena Vaša autorska prava za ovaj video kontaktirajte nas preko naše. Domaći film 2014 Objavljeno 21 May, 2021 U nastavku filma, naša fudbalska ekipa stiže u Urugvaj i igra sada već legendarne utakmice. Za razliku od filma, serija nas vraća u Beograd, u kojem narod prati igre nacionalnog tima, slavi i tuguje te na kraju trijumfalno dočekuje svoje nogometaše. Prema istoimenoj knjizi sportskog novinara Vladimira Stankovića, koji je napisao priču o uspjehu reprezentacije Kraljevine Jugoslavije na Svjetskom prvenstvu u nogometu u Urugvaju 1930. Ekipa iz jedne male balkanske zemlje, kojoj svi daju minimalne šanse za uspeh, žrebanjem dobija za protivnike glavnog favorita prvenstva, reprezentaciju Brazila. O Filmu: Montevideo, Vidimo Se! Reprezentacija stiže u Montevideo, ali umjesto svečanog dočeka i smještaja u luksuzni hotel, prinuđeni su da pješače do autobusa koji će ih odvesti na periferiju grada.

Next

Montevideo, vidimo se

montevideo vidimo se 3 epizoda za gledanje

Režija: Dragan Bjelogrlić Uloge : Miloš Biković, Petar Strugar, Nina Janković, Milutin Karadžić, Branimir Brstina, Danina Jeftić, Petar Strugar, Armand Assante, Nebojša Ilić…. Vest koja je obišla ceo svet je to da je reprezentacija Jugoslavije osvojila treće mesto na svetskom prvenstvu. Ekipa iz jedne male balkanske zemlje, kojoj svi daju minimalne šanse za uspeh, žrebanjem dobija za protivnike glavnog favorita prvenstva, reprezentaciju Brazila! Nogometna reprezentacija Kraljevine Jugoslavije stigla je na prvo Svjetsko prvenstvu u nogometu odlučna pokazati svoje znanje i umijeće u jedanaest epizoda treće sezone o nogometnoj ekspediciji Kraljevine Jugoslavije pod nazivom 'Montevideo, vidimo se! Ipak, mladalačka radoznalost i želja da što prije upoznaju Montevideo i njegove stanovnike, izvućiće ih iz kreveta i odvesti u dugu noćnu šetnju gdje će ih čekati pregršt iznenađenja. Vest koja je obišla cio svijet je da je reprezentacija Jugoslavije osvojila treće mesto na Svetskom prvenstvu! Inspirisana istinitim događajima, ovo je priča o istorijskom uspehu domaćeg sporta i nastavak prvog filma koji je opisivao dešavanja koja su prethodila samom Prvenstvu. Reprezentacija Kraljevine Jugoslavije stiže u Montevideo, ali umjesto svečanog dočeka i smještaja u luksuzni hotel, prinuđeni su da pješače do autobusa koji će ih odvesti na periferiju grada. Senzacionalnim pobjedama nad Brazilom i Bolivijom, izabranici Boška Simonovića plasirali su se u polufinale, gdje ih čeka domaćin i favorit prvenstva, a vijest o fantastičnom uspjehu jedne ekipe autsajdera obilazi čitav svijet. U hotelu, u kojem su smješteni, nema čak ni struje i igrači se s mukom snalaze u mraku.

Next

Montevideo, Vidimo Se! (Domaći film) 2014

montevideo vidimo se 3 epizoda za gledanje

Predvođeni čvrstim entuzijazmom, vizijom i idejom zajedništva Tirke, Moša, Milutinac, Jakša i ostali momci iz tima, zahvaljujući svom talentu, mladošču i istrajnošću, ulaze na velika vrata sportske scene. Ipak, mladalačka radoznalost i želja da što prije upoznaju Montevideo i njegove stanovnike, izvućiće ih iz kreveta i odvesti u dugu noćnu šetnju gdje će ih čekati pregršt iznenađenja. Sedam sati dodatnog materijala, u usporedbi s filmom, priču serije upotpunjuje, zaokružuje, ali i u končanici drugačije prikazuje. U hotelu u kojem su smješteni, nema čak ni struje i igrači se s mukom snalaze u mraku. No pokazanim zajedništvom i vizijom, uz vodstvo odličnog Tirka, Moše, Milutinca i Jakše, tim koji odiše talentom, mladošću i upornošću uspijeva ostvariti uspjeh iz snova.

Next

Montevideo, vidimo se! • Epizoda serije • TvProfil

montevideo vidimo se 3 epizoda za gledanje

Pored standardne ekipe, u seriji igraju i Armand Assante i Branko Đurić Đuro te brojni španski umjetnici poput Elene Martínez i Concha Hidalga. . . . .

Next

Montevideo, vidimo se (CEO FILM) ONLINE GLEDANJE

montevideo vidimo se 3 epizoda za gledanje

. . . . . . .


Next

Montevideo, vidimo se (2014)

montevideo vidimo se 3 epizoda za gledanje

. . . . . .


Next

Montevideo, Vidimo Se! (Domaći film) 2014

montevideo vidimo se 3 epizoda za gledanje

. . . . .

Next

Montevideo, vidimo se (2014)

montevideo vidimo se 3 epizoda za gledanje

. . . . . .

Next

Montevideo, vidimo se

montevideo vidimo se 3 epizoda za gledanje

. . . . . .

Next