Boris novkovic cista ljubav tekst. Boris novković otkrio što je za njega čista ljubav 2019-04-01

Boris novkovic cista ljubav tekst Rating: 5,7/10 1622 reviews

Boris Novković sad zna šta je čista ljubav! (FOTO/VIDEO)

boris novkovic cista ljubav tekst

Inače, nova telenovela najavljena je kao uzbudljiva priča puna životnih obrta, tajni, strasti i intrige. Karijeri pevačice, zabavljačice, spisateljice, sada dodaje i onu glumačku. Očekuje se da gledaoce prikuje za male ekrane. Vrtuljak emocija vodio je od nostalgije do euforije: Vezani članci ''Čim sam obukao svoj outfit, poludio sam, otpustile su se neke kočnice. Kako smo dalje saznali, Boris Novković planira još novih pesama sa Bačićem, koje će ispratiti i koncertnim aktivnostima.

Next

Boris Novković sad zna šta je ČISTA LJUBAV! VIDEO

boris novkovic cista ljubav tekst

. A, posle tri godine na male ekrane se vraća i glumica Ksenija Pajić, mnogima omiljeno lice hrvatskih sapunica. A za beskompromisnu ljubav, onu koja, kako kaže, ide iz srca, spreman je učiniti doslovno sve, pa i ono nemoguće. Napomena: Ova vest je automatizovano softverski preuzeta sa sajta. Zauvijek pamtit cemo duso ja i ti te dane kad smo jedno drugo imali i sve na svijetu cinilo se vaznije al nasa ljubav cudo je najsnaznije Zauvijek pamtit cemo kog smo ljubili dok s nekim drugim mi smo vrijeme gubili i ne znam dal je sada prekasno za to da jedno drugome u oci priznamo da to je cista ljubav, jer to je cista ljubav Sjetit ces se jednom mene. Boris Novković ponovno je zapevao o ljubavi.

Next

Boris novković otkrio što je za njega čista ljubav

boris novkovic cista ljubav tekst

Obožavateljke širom regiona nisu ostale ravnodušne na Borisov šarm, budući da mu vreme definitivno ništa ne može i da i dalje jednako za njim uzdišu kao nekada dok je pevao o Tamari. Scenario je uradila Nataša Buljan, kreativni producent je Dario Pleić, koji ističe da će se sa glavnim likovima mnogi poistovetiti. Reakciju publiku sa posebnim uzbuđenjem iščekuje Nives Celzijus. Ujedno tako se zove i pesme koja je špica serije, a otpevao je Boris Novković. Pokušali smo doznati je li takav samo u svojim stihovima ili je i u privatnom životu nježan muškarac,. U vječnoj potrazi za ljubavlju, Boris nam je otkrio što je to za njega čista ljubav: ''Čista ljubav je kad vidiš da je nešto iskreno i da nešto nema neke zakulisne momente za sebe, nego ide iz srca. Reč je o singlu koji je soundtrack istoimene serije.

Next

Boris novković otkrio što je za njega čista ljubav

boris novkovic cista ljubav tekst

Sjetit ces se jednom mene kada prodju vlakovi kad ti suza sama krene kao tudji svatovi Mene nema niti pola pola jos je kod tebe jer od istine do snova samo ljubav bitna je Ref. Bačić je napisao brojne pesme, koje su postale slušane i tražene. A nakon što je Zagrepčanima pokazao kako izgleda čista ljubav na njegov način, uskoro će to podijeliti i sa Splićanima. Pevaču je ovo prvi put da izvodi soundtrack. Na pozornici su se kao gošće Borisu sinoć pridružile Frajle, Mia Dimšić i Učiteljice. Ukoliko vest članak sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.

Next

Boris Novković

boris novkovic cista ljubav tekst

Uloge tumače Ivan Herceg, Momčilo Otašević, Ksenija Pajić, Tara Rosandić, Sanja Vejnović, kao i Nives Celzijus. Takođe je zabranjeno koristiti programe za djelimično ili kompletno kopiranje stranica Tekstovi. A dobrim je dijelom zbog žena Boris izabrao glazbu i odustao od sportske karijere: ''Što sam tražio, to sam i dobio, jedan od velikih razloga što ja nisam završio u nogometu, nego u glazbi bio je taj što su oko glazbenika uvijek bile neke meni interesantije žene nego oko nogometaša'', otkrio je Boris. Otašević će biti Hercegov ljutiti rival i glavni negativac u seriji. Pjevač nam je nakon koncerta otkrio svoje dojmove te povjerio što je za njega čista ljubav i što je za nju spreman učiniti.

Next

Boris Novković sad zna šta je čista ljubav! (FOTO/VIDEO)

boris novkovic cista ljubav tekst

Ima prizvuk neke nostalgije — rekao je Novković. Obožavateljke širom regiona nisu ostale ravnodušne na Borisov šarm, budući da mu vreme definitivno ništa ne može i da i dalje jednako za njim uzdišu kao nekada dok je pevao o Tamari. No na sinoćnjem koncertu u dvorani Lisinski poseban je dio posvetio svojem ocu Đorđu. S obzirom na izrečeno, mora da žene koje su bile dio života ovog glazbenika nose neka posebno nježna i lijepa sjećanja. Tako je napisano i takav je koncept. Hercegu je pripao lik bivšeg policijskog inspektora, koji se spletom životnih okolnosti vraća u rodno mesto i zapošljava kao đubretar. Ali taj negativac ima i neke svoje dobre strane — kaže Momčilo.

Next

Boris Novković sad zna šta je čista ljubav! (FOTO/VIDEO)

boris novkovic cista ljubav tekst

Pitajte neke žene koje me poznaju kakav sam ja prema ženama'', zaključio je glazbenik. On je vrlo brzo spojio ovu melodiju upravo sa Borisovim opusom. A i ulepšala, svakako, spot. Mnogi ga znaju i kao muzičara koji deceniju i po prati Nedu Ukraden na nastupima. Kako smo dalje saznali, Boris Novković planira još novih pesama sa Bačićem, koje će ispratiti i koncertnim aktivnostima.

Next

Boris Novković

boris novkovic cista ljubav tekst

. . . . . .

Next

Boris Novković sad zna šta je ČISTA LJUBAV! VIDEO

boris novkovic cista ljubav tekst

. . . . . . .

Next